De 5 Biologische Natuurwetten van Biologika

Biologika geeft begrip en inzicht.

Biologika is geen genezingsmethode.

In plaats daarvan onthult het de 5 biologische wetten van de natuur die een compleet nieuw licht werpen op wat je ooit over gezondheid en ziekte hebt geloofd en gedacht. Met deze kennis kun je de eerste stappen naar heling en naar een gezond leven zetten.

De 5-biologische natuurwetten zijn inzetbaar bij:

Allergie

Overgewicht

en vele andere lichamelijke klachten.

Biologika is GEEN GENEESKUNST en geen geneeswijze. Biologika geneest niemand maar houdt zich uitsluitend bezig met de emotionele- en gevoelsoorzaken van ziekte en het verloop van onze ziekteprocessen. Biologika verspreidt kennis en informatie over de werking van de wetmatigheden van ziek worden. Het gaat over BEWUSTWORDING en niet over genezing.

Biologika is ook GEEN THERAPIE, coaching, behandeling of een nieuwe alternatieve geneeswijze stroming. Maar het is essentiele kennis en een perceptieverandering die onmisbaar is tijdens onze herstelprocessen.

Biologika stelt GEEN DIAGNOSES, dat mogen alleen de daarvoor bevoegde medici doen. Maar een diagnose is wel jouw uitgangspunt en heb jij nodig om op zoek te kunnen gaan naar de gevoelsoorzaken van je ziekte of klacht.

Biologika is tevens GEEN MEDICIJN, geen wondermiddel of wonderpil. Maar het is BEWUSTWORDING, een totaal nieuwe zienswijze en denkwijze over ziektes, oftewel verandering in je lichaam, zowel fysiek als mentaal. Doordat jij de zinvolle oorzaken begrijpt kun je daarna bewustere keuzes maken welke therapie, behandeling of middelen jij in kunt zetten om samen met de logica van jouw lichaam tot herstel en gezondheid te komen. Jij hebt daar te allen tijde vrije keuze in en Biologika gaat altijd respectvol met jouw keuzes om.