Over ons:

Wij, Ria en Gonnie, zijn al vele jaren actief als Sensi-therapeuten en Therapeutische masseuses.

Als Sensi-therapeuten gebruiken wij diverse behandeltechnieken. Deze technieken worden ingezet om het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen en het zelf genezend vermogen te stimuleren.

We zijn bekend met de werking van de 5 biologische natuurwetten en kunnen verbanden leggen en bewuster kijken naar het lichaam, ziel en gezondheid.

Wij zijn getrainde Therapeutische masseuses met als specialiteit een unieke 4-handenmassage.

De 4-handenmassage is een combinatie van warme Jade-stenen massage én klassieke massage. Door gebruik te maken van zuivere amandelolie aangevuld met een etherische olie creëren wij een ontspannen sfeer.

De Ayurvedische 4-handenmassage wordt gegeven met voor een ieder persoonlijk samengestelde olie. Deze olie wordt gemaakt van zuivere amandelolie met één van meerdere uitgemeten etherische oliën.

De Detox-massage ondersteunt het reinigingsproces van het lichaam en is daarnaast een stimulans voor de huid.

Voeding en orthomoleculaire metingen worden gebruikt om tot een gericht voedingsplan te komen. 

Etherische-olie therapie heeft een diepe impact op het energetische niveau. Per persoon worden verschillende etherische oliën uitmeten en vermengd met elkaar. Deze olie, op basis van amandel- of  jojoba-olie, is heerlijk om te gebruiken qua geurcombinatie en op corresponderende orgaanpunten.

Onze praktijken in Zaandam zijn gemakkelijk te bereiken vanuit de hele regio Amsterdam en Noord-Holland met openbaar vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.